djTrail Menu
Gastenlijst
Party DVD
Biografie
Discografie
Boekingen
Contact
djTrail Peeps
Home
Forum
Casino
Profielen
Spelletjes
Party Pics
Het Team
Help
djTrail Sounds
Peeps Albums
Laatste foto:
29 Aug, 10:29
MamaMelanie's Foto Album


Aantal Hits: 7
Aantal Stemmen: 0
Krabbelmuur
Feest Foto
Download foto nummer 1332
 
 


<< _PN_START < _PN_PREVIOUS 1 2 _PN_NEXT > _PN_END >>
Onderwerp: Gay Palace stopt sponsoring www.djTrail.nl
Poster: Trail Datum: 2008/11/01 17:37 Cocktails: 1321  
Admin

Berichten: 190
graphgraph
7 jaar geleden toen we begonnen met deze website zag de eerste bedrijfsleider van Gay Palace direct de fun en waarde van het project in en hij sponsorde gretig de nieuwste ontwikkelingen. Wanneer we wat nodig hadden dan viel er in die tijd altijd wel wat te regelen via Gay Palace dus toen deze site in de beginjaren steeds drukker werd, en het boven in Club Palace steeds voller werd, werd besloten om een eigen prive server voor de website te gaan huren, met trots gesponsored door Gay Palace.

Het was toen in alle opzichten een geweldig team, elke week werd er flink geklust aan het decor en het licht door de handige harries, en de creatievelingen waren druk zoekende naar brandveilige materialen om unieke decors mee te maken. We waren langer bezig met voorbereiden dan dat een zaterdag werkelijk duurde. Soms kwamen we tijd tekort en moesten we al bijna open en dan kwam echt iedereen meehelpen, zelfs de portiers hielpen dan gauw nog even mee met thema decoreren. 4 dagen lang repeteren voor een korte show van 5 minuten was toen heel gewoon. Een geweldig vreugdevol team, zeer creatief en ondernemend, en in de oude tijden was niets onmogelijk... Wie herinnerd zich nog de 10 ton zand en het levensechte zwembad in classic palace? Of het pinkstar feest toen club palace in (heel duur) roze bont was bedekt (en alle barkrukken in deftig luipaardbont). Of het heaven & hell thema met al die artistieke kunstige blauwe schilderijen en grote rode houten decorstukken met de stairway to heaven op de trap.. was allemaal heel creatief en veel werk maar we deinsden nergens voor terug en we hoefden ons nergens voor in te houden. Ieder idee was welkom en wellicht uitvoerbaar. Boven in club palace had ik volledig carte blanche gekregen van de eerste bedrijfsleider om de clubavonden te gaan runnen. Dit was nadat ik de hele club palace zaal vanaf de grond op met licht en geluid had mogen ontwerpen, ik boekte daar voor elke zaterdagnacht de gastdjs (natarcia, dennizz, fedde, jeroenski, etc zie partypics), en de mc's (bunty, nova, en vele anderen. Ook werden er leuke optredens ingestudeerd door geweldige extravagante travas en andere artiesten. Onze huistravas Digi en Deedee hoorden standaard bij elke avond. Een tijd waarin veel mogelijk was en we allemaal heel snel groot werden! ooohh memorieeesss...

Helaas is er sindsdien veel gebeurd, de Gay Palace heeft inmiddels 2 andere eigenaren gekregen en heel veel nieuwe barmensen en portiers gekend.

Tegenwoordig is er helaas geen budget meer voor de feestavonden en de noodzakelijke ingredienten die daarbij horen, zoals decor themas, live optredens, of zelfs onderhoud van de kostbare licht en geluids apparatuur.

Toen ik na maanden eindelijk gevraagd werd of ik op vrijdag voor het club palace publiek wilde draaien hoopte ik dat ik tenminste bepaalde noodzakelijke ingredienten kon regelen, zoals een live mc en minimaal één gast DJ optreden van een van de bij ons bekende Club Palace garde. Maar helaas was er totaal niets mogelijk en ik mocht verder niets uitvoeren.

Club Palace, toen het nog boven werd gehouden, gaf mensen een heel speciaal gevoel wat alle mensen die een paar keer zijn geweest kunnen beamen. Dit speciale gevoel is multidimensionaal en kan onmogelijk gecreeert worden door 1 persoon. Er zijn meerdere live elementen nodig om zo'n gevoel te creeeren. Je voelt het soms ook als je voor een liveband staat en je ziet het orkest samenwerken. Club palace was een team van barmensen, djs, mcs, die elkaar allemaal kenden en op elkaar ingespeeld waren. Hierdoor ontstond er een magie die heel de dansvloer voelde. Dit is onmogelijk na te bootsen door alleen de deuren open te gooien en 'het zeurende club palace publiek' binnen te laten. Die komen een paar keer kijken en het is leuk elkaar weer te zien, maar de magie mist.

Gelukkig zijn er organisaties die nog steeds laten zien hoe het moet. van groot tot klein.. 'Villa Achterdeur' doet het keer op keer en het eerste feest van 'Flikker Op!' was ook supergeslaagd. Beide zijn organisaties die wat durven te doen en waar het enthousiastme hoogtij viert..

Onze website heeft zeker in het begin, een aantal eigenaars geleden, een grote rol gespeeld voor Gay Palace. Als je in het weekend iemand in de club niet aan durfde te spreken dan kon je dat door-de-weeks thuis via de site eens proberen. Of stiekem eerst wat meer te weten komen over de persoon die je leuk vind via de profielen. De site was al gauw een groot succes ondanks dat er nergens reklame voor de site werd gemaakt. Alleen in de dj booth boven in club palace zag je het adres en de website was op die manier intiem verwoven met gay palace. Puur bedoeld voor de mensen die wel eens in gay palace kwamen, en eventueel voor hun openminded vrienden en vriendinnen die ze overhaalden om zich ook te registreren. Onze site heeft door de jaren heen heel veel mensen naar de Gay Palace doen komen. Doordat mensen de twijfelaars meetrokken en via de fotos van de site lieten zien dat het gewoon kei gezellig in Gay Palace was.. goh.. ik mis de gezellige kreten elk weekend op de krabbelmuur.

Het doet me veel verdriet om te zien hoe de eens zo sterke Gay Palace er nu aan toe is en ze nu zelfs niet meer wil bijdragen aan de kosten van onze webserver.

Alle profielen, fotos, en het jarenlange vrijwilligerswerk van tientallen mensen, van de moderators tot de programmeurs en niet te vergeten de website fotografen mochten dus zomaar verdwijnen, en de hele site is afgeschreven wat Gay Palace betreft. De rekeningen werden simpelweg niet meer betaald en de aanmaningen stroomden gewoon binnen.

Gelukkig is er een oplossing gekomen en hebben we een superserver aangeboden gekregen. Deze server had ik zelf echt nooit kunnen bekostigen en namens iedereen die waarde hecht aan onze trouwe community site wil ik Beat van het Community Builder Project bedanken voor het overnemen van de sponsoring van onze website waardoor ons plekje op het net ook zonder Gay Palace gewaarborgd blijft. De site is met success verhuisd en was daardoor tijdelijk een paar dagen offline. Het forum lijkt nu eindelijk echt weer te werken maar we verwachten nog wel wat andere kinderziektes te vinden, dus als je storingen mocht vinden, meld ze dan aub in het forum!

~Trail.

Klik hier om het profiel van deze gebruiker te tonen De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.

Onderwerp: Aw:Gay Palace stopt sponsoring www.djTrail.nl
Poster: djblade Datum: 2008/11/01 17:56 Cocktails: 7  
Nieuw!

Berichten: 1
graphgraph
egt he
tis te bizar dat zo iets moois vergalt kan worden voor zoveel happy party minded people !! en het mooiste van allemaal is dat toen ik daar in de hal stond ik zelf hoorde dat de sponsor boos was dat Trail reklame op de site had gemaakt voor FLIKKER OP en dat de site maar weg moest omdat GP daar zelf nix aan had ego minded en dan het mooiste is dat nu de site het overleeft heeft hij maar gauw zegt dat TRAIL het allemaal verzint de GRAPPA maker. ik was er zelf bij, en er waren nog meer mensen bij. vies nep zooitje zeg!
sign out
Tha CHI
Klik hier om het profiel van deze gebruiker te tonen De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.

Onderwerp: Aw:Gay Palace stopt sponsoring www.djTrail.nl
Poster: sor Datum: 2008/11/01 22:46 Cocktails: 143  
Gevorderde Poster

Berichten: 56
graphgraph
Het stukje wat blijkbaar niet in het guestboek (site gay palace) mocht verschijnen. Antwoord kreeg ik dus per email.

Aansluitend op Dj Trail... BRING THE MAGIC BACK! Als gay-palace onderstaand bericht verzend. Waarom dan www.djtrail.nl sluiten?

Message: Beste Palace,

Al lange tijd is voor vele de palace geen palace meer. De palace (zie deze site (gaypalace homepage)) 4 floors of fun! Wanneer mogen ook de clubgangers weer genieten van de palace. De plek waar je iedereen weer ziet. De palace is juist bijzonder omdat er 4 floors of fun waren. Voor ieder wat wils. Geloof me als ik zeg dat er veel mensen zijn die HEEL graag willen stappen, maar nu niet meer gaan. WIJ WILLEN DE 4e TERUG!! Iemand die mij meer kan vertellen. We wachten al zo lang op antwoord....

Sent: Wednesday, October 29, 2008 2:11 PM

Beste Sor,
Feit is dat de vergunning nog steeds in aanvraag is bij de gemeente.
Vooruitzichten zijn wel goed, alleen kunnen we nog geen concrete datum geven. Niet alleen de (ex)gasten van Gay Palace missen de beide bovenverdiepingen, wij als personeel ook. Het geheel is niet compleet. We hebben het alleen helaas niet zelf in hand. Jullie en ons wachten, zal beloond worden!
Klik hier om het profiel van deze gebruiker te tonen De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.

Onderwerp: Aw:Gay Palace stopt sponsoring www.djTrail.nl
Poster: claudia wijntje Datum: 2008/11/02 00:14 Cocktails: 605  
Gezellige Poster

Berichten: 37
graphgraph
inderdaad bedankt Beat van het Community Builder Project dat jullie ervoor zorgen dat we deze site niet hoeven te missen. En ik vind het echt heeeeeeeel erg jammer dat clubpalace niet meer in gp is.

En thank god is er inderdaad het flikkerop feestje dat was zo geweldig.

Klik hier om het profiel van deze gebruiker te tonen De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.

Onderwerp: Aw:Gay Palace stopt sponsoring www.djTrail.nl
Poster: Bianc Datum: 2008/11/03 18:42 Cocktails: 725  
Moderator

Berichten: 93
graphgraph
Tis moeilijk te begrijpen dat gaypalace zomaar deze site wilde laten stoppen. ZOmaar alle partypics weg die toch zo onwijs leuk zijn om terug te kijken.. zeker van een lange tijd geleden.
ALle spelletjes boem weg.. En wat dacht je van al die profielen waar mensen een hoop tijd in hebben gegooid om dat hun space te maken.

Ik ben ook heel blij dat Beat geholpen heeft en dat deze site nog kan blijven bestaan!!
Er zit zo onwijs veel tijd en energie in, dat kan gewoon niet zomaar afgepakt worden.***Make yourself familiar with the angels
and behold them frequently in spirit;
for without being seen, they are present with you.***
Klik hier om het profiel van deze gebruiker te tonen De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.

Onderwerp: Aw:Gay Palace stopt sponsoring www.djTrail.nl
Poster: Wendy Datum: 2008/11/04 19:37 Cocktails: 49  
Gezellige Poster

Berichten: 16
graphgraph
Thanks community builder voor het sponseren van deze site

Het is lullig dat Gay Palace na het boycotten van Club Palcace het ook nog nodig vindt om de sponsoring te stoppen

Je moet eerst geld investeren om geld te maken en aangezien dat niet voorkomt in het woordenboek van de eigenaar krijg je dit!!!!

Club palace dicht en heel veel kleine kinderen die hooguit een paar biertjes kunnen betalen.....Logisch dat je dan een omzet hebt van niks en moet bezuinigen

Klote want ik heb veel herinneringen aan Gay palace en ik maakte altijd met plezier foto's van de andere feestbeesten

Veel vrienden en kennisen die ik heb meegenomen of heb gezegd dat ze moeten komen missen de Palace van eerst ook en maken mijn hoofd moe met vragen als "wanneer gaat Club palace weer open?"........"waar is de magie gebleven?" Waarom zijn er zoveel kleine kinderen?"

Zelfs het gezellige hardwerkende barpersoneel kiest eieren voor zijn geld en nog dringt het nog niet tot hem door dat hij moet investeren

Jammer dat het zo moet lopen


Klik hier om het profiel van deze gebruiker te tonen De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.

<< _PN_START < _PN_PREVIOUS 1 2 _PN_NEXT > _PN_END >>
Profiel Spotlight
Bezoek het profiel van Patricia
Patricia
Agenda
Sorry, no events to display
Feest Foto
Download foto nummer 5289
Activiteit
Online Gasten5
Nieuwste Lidnostalgie
Leden Totaal5552
Hall Of Fame


Jungle Swing
TopSpelers Score
Jnien 598
L4aspider 421
Flebbel 404


Demonic
TopSpelers Score
Natarcia 10542
Mirella1974 8844
Edje 8232


Cricket Challenge
TopSpelers Score
Flebbel 134
Peetje789 130
Wilma1 115


Spear Toss
TopSpelers Score
Theangie 527.91
Verzamelaar 527.87
De gekste 527.82


Bubble Blubbs
TopSpelers Score
Age 6860
Wilma1 6840
Chocolat 5370
Statistieken
Spellen Stats
Spelletjes1618
Highscores58192
Gespeeld986779
Per dag18
Per uur1
Speelduur 5j:333d:18u:28m
Vandaag 01u:24m:23s
Algemene Stats
Stemmers3890
Downloads3521
Berichten384139
Bezoekers10475068
 
up
up
   
* Deze website gebruikt -cookies- en is geoptimaliseerd voor Internet Explorer met een -minimale- resolutie van 1024x768 *
* www.djtrail.nl wordt ontwikkeld en gehost door www.seriousdns.net *