djTrail Menu
Gastenlijst
Party DVD
Biografie
Discografie
Boekingen
Contact
djTrail Peeps
Home
Forum
Casino
Profielen
Spelletjes
Party Pics
Het Team
Help
djTrail Sounds
Peeps Albums
Laatste foto:
29 Aug, 10:29
MamaMelanie's Foto Album


Aantal Hits: 6
Aantal Stemmen: 0
Krabbelmuur
Feest Foto
Download foto nummer 5360
 
Biografie 2008 _CMN_PDF _CMN_PRINT _CMN_EMAIL

Biografie


Dj Trail werd geboren op 25 april 1974, muziek is altijd een grote inspiratiebron voor hem geweest. Op vroege leeftijd luisterde hij naar allerlei verschillende soorten muziek. Naast muziek kreeg Trail ook steeds meer interesse in informatica. 


Kennis en interesse in computers en muziek leidde Trail in zn jonge jaren naar een baan als lichtjockey in Club EYE (Rotterdam), waar LJ Trail en DJ Natarcia het publiek telkens opnieuw tot een hoogtepunt opzweepten. Het was in die tijd dat DJ Natarcia Trail leerde mixen, en natuurlijk was hij gelijk verkocht. Trail ontdekte dat muziek een publiek een krachtig gemeenschappelijk gevoel kon geven, en hij vond het heel interessant om te leren hoe je met muziek het gevoel van mensen kunt manipuleren zodoende ze tot een hoogtepunt te brengen.

 
Nadat Trail de nieuw te openen bovenverdieping van Gay Palace (Club Palace) had ontworpen qua licht en geluid kreeg Trail eindelijk zijn 'residency'. Hij geniet nu enorm van zijn vaste baan in de Gay Palace waar hij al jaren een geweldig vast publiek heeft die zijn ruwe sterke pompende beats, die toch nog funky zijn, erg waardeert.

Trail maakt de laatste jaren ook veel eigen remixen waardoor 20% van de muziek in zijn sets bestaat uit eigen producties, hierdoor heeft hij in de afgelopen jaren een eigen sterk herkenbare sound gecreeerd. Bevriende producers uit vele landen sturen hun nieuwe producties naar Trail in digitale vorm over het internet zodat Trail de reactie van de dansvloer voor ze kan testen. Dit maakt de producers blij en Trail krijgt op deze manier de meest fantastische exclusieve remixen binnen.

Inmiddels heeft Trail buiten de Gay Palace op verschillende andere plekken zijn draaikunsten mogen vertonen zoals o.a. Paradiso, Club Red, Roze Maandag, Zebra Lounge, Parkzicht, e.d.

  


Trails stijl is beinvloed door zijn jarenlange club ervaringen in z'n jonge jaren als lichtman met djs als 'Joost van Bellen', 'Mark van Dalen', 'Dimitri', 'Natarcia', 'Peter Gelderblom', 'Nick', 'Lacroix', en door zijn jarenlange residency @ Gay Palace.

Trail wil zich nog steeds niet binden aan een bepaalde stijl, hij heeft een brede smaak en vindt alles met een vette groove leuk, of het nou Garage, Club, House, Progressive, Electro of Techno heet. Zijn stijl kan het best omschreven worden als groovy, energiek, melodieus, euforisch, en zelfs genezend.

Elke plaat van Trail is een klein bommetje gevoel, Trail's sterke kant is het mixen van deze bommetjes zonder dat ze hun kracht of gevoel verliezen. Trail zegt: "Zolang je op het gevoel van de plaat afgaat kun je alle stijlen in elkaar mixen".

 

Als je een clubnight met DJ Trail wilt bijwonen kun je de Gay Palace bezoeken waar hij elke zaterdagnacht draait van 0:00 tot 03:00 waarna een van de gast djs het overneemt. Gast DJs die Trail regelmatig boekt of geboekt heeft voor Club Palace zijn: DJ Natarcia, DJ Jeroenski, DJ Guan, DJ Dame, DJ Denniz, DJ Fedde Le Grand, DJ Jordy Lishious, DJ Boy Lamoen, en DJ Jaymen.

Club Palace is sinds 16 februari plotseling gesloten vanwege problemen met het verkrijgen van een vergunning en we wachten met spanning op de ambtelijke papiermolen om Trail's verdieping weer open te krijgen.

_LAST_UPDATED ( _DATE_FORMAT_LC )
 
Profiel Spotlight
Bezoek het profiel van Dominique
Dominique
Agenda
Sorry, no events to display
Feest Foto
Download foto nummer 2303
Activiteit
Online Gasten1
Nieuwste Lidnostalgie
Leden Totaal5552
Hall Of Fame


Duikboot
TopSpelers Score
Wilma1 69
Picka 68
Age 63


Mouse Race
TopSpelers Score
Chevy 1516
Ailani 1483
Michieltje13 1402


Drop Bloxs
TopSpelers Score
Mels 5669
Superjan 4913
Gewoonlies 4874


Drive By Shooting
TopSpelers Score
Ghostbaster 26617
Karin15586 24635
Tomski 21494


Alchemy
TopSpelers Score
Krisipi 285587
Aradia 24982
Gewoonlies 17251
Statistieken
Spellen Stats
Spelletjes1618
Highscores58192
Gespeeld986468
Per dag11
Per uur0
Speelduur 5j:332d:11u:56m
Vandaag 00u:44m:25s
Algemene Stats
Stemmers3890
Downloads3521
Berichten384139
Bezoekers10475068
 
up
up
   
* Deze website gebruikt -cookies- en is geoptimaliseerd voor Internet Explorer met een -minimale- resolutie van 1024x768 *
* www.djtrail.nl wordt ontwikkeld en gehost door www.seriousdns.net *